KZS SHOWS

KZS logo

Informacije za razstavljavce

POMEMBNO

Kratka navodila za vnos lastnika in psa v sistem za prijave, ker vas je kar nekaj takšnih, ki se niste znašli v novem sistemu:

REGISTRACIJA V SISTEMU:

Če še niste registrirani v sistemu, kliknete na REGISTRACIJA ter vpišete državo bivanja, vaš elektronki naslov ter si izberete GESLO s katerim se boste potem prijavljali v sistem. Ko podatke potrdite, vam bo sistem poslal aktivacijski mail v katerem kliknete na povezavo za aktivacijo računa. Po aktivaciji se prijavite v sistem in pričnete z vnosom podatkov o lastniku.

VNOS LASTNIKA V SISTEM ZA PRIJAVE:
Vnesete Podatke V Rdeče Obkrožena Polja: NAZIV, IME, PRIIMEK, DRŽAVO, NASLOV, MESTO, POŠTNO ŠTEVILKO IN V POLJE PROVINCA VNESETE PONOVNO KRAJ BIVANJA. OSTALIH POLJ NE IZPOLNJUJETE.

VNOS PSA V SISTEM ZA PRIJAVE:

1. KORAK: Kliknete “Dodaj Psa”

2. KORAK: Kliknite SLOVENŠČINA/TUJ PES

3. KORAK: V Polje ŠTEVILKA REGISTRACIJE vnesete celotno rodovno številko psa (SLRXXX-000000)

4. KORAK: POTRDITE, da ste lastnik psa

5. KORAK: Kliknete VSTAVI, nato vam bo odprlo polje za vnos vseh podatkov psa in vzreditelj. Ko vnesete vse podatke, vam bo sistem dovolil shraniti psa in vas ponovno prestavil v polje za prijavo na razstavo.

Na razstavo lahko s seboj pripeljete tudi dodatnega psa, ki ni prijavljen, če ga ne morete pustiti v varstvu. Seveda mora tudi tega psa spremljati potni list z veljavnim cepljenjem proti steklini.

Message Us

Get in Touch

Contact for exhibitors: question regarding registration, payment and general show info: shows@kinoloska.si

Contact for judges: 100@kinoloska.si

Contact for stands: sekretarkzs@kinoloska.si

sl_SISlovenian